Polițiștii au emis trei ordine de protecție provizorii și cercetează trei bărbați pentru violență în familie

  de Special Arad | 23 august 2019, 11:53 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astfel, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați, ieri, de o femeie de 50 de ani din Arad, că soțul acesteia, de 49 de ani, ar fi amenințat-o cu moartea și cu agresiuni fizice, ținând în mână o macetă.
  Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, fiind totodată evacuat din locuința comună pe baza ordinului de protecție provizoriu.

  Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Lipova au fost solicitați, ieri, printr-un apel 112, să intervină la un scandal în familie, în urma căruia un bărbat din Zăbrani și-ar fi agresat verbal și fizic concubina și pe fiica acesteia.
  În urma constatărilor a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, care a fost evacuat din locuință, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 de metri de cele două victime și de rudele acestora.
  Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Tot ieri, polițiștii din Vinga au sesizați de un bărbat de 76 de ani, că fiul acestuia, de 56 de ani, în perioada iulie – august a.c., l-ar fi agresat verbal și fizic, în repetate rânduri.
  În urma aplicării formularului de evaluare a riscului violenței domestice, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile pe numele bărbatului de 56 de ani, care a fost evacuat din locuința comună, fiindu-i totodată interzis să se apropie la mai putin de 100 de metri de victimă.
  Cel în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.