duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Polițiștii au desfășurat o activitate de prevenire la Pâncota

  de Special Arad | 23 noiembrie 2022, 1:42 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au demarat o campanie de prevenire a consumului de droguri, tutun și alcool. Campania se va desfășura în perioada 21 Noiembrie 2022- 10 Februarie 2023, în unitățile de învățământ din județ.

  Activitățile se vor desfăura în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și Asociația Club Rotary Arad-Cetate.

  Activitățile au debutat la Liceul Teoretic din Pâncota și la Colegiul Particular „Vasile Goldiș” din Arad. Aproximativ 300 de elevi și 10 cadre didactice din cele două școli au luat parte la discuții.

  În perioada următoare, activitățile vor continua în municipiu și județ, pentru conștientizarea de către elevi a riscurilor la care se expun în urma consumului de alcool, tutun și substanțe interzise, de la vârste fragede.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.