sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii au atenționat arădenii despre furturile din autoturisme

  de Special Arad | 16 februarie 2020, 12:56 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. În decursul săptămânii, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză si Prevenire a Criminalității, împreună cu cei ai Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca au desfășurat mai multe activități de prevenire a furturilor din autoturisme.

  Scopul acestor activități a fost informarea cetățenilor cu privire la modurile de operare și cauzele favorizante ale furturilor de bunuri din autoturisme, în vederea scăderii riscului de victimizare.

  Polițiștii au distribuit pliante și au discutat cu cetățenii despre problematica acestui tip de infracțiune.

  Pentru a diminua numărul furturilor din autoturisme, recomandăm cetățenilor:
  -să nu lase bunuri de valoare în autoturism atât pe timp de zi, dar mai ales după lăsarea întunericului ;
  -să închidă complet geamurile, portierele să fie încuiate, chiar dacă părăsesc autoturismul pentru o scurtă perioadă de timp;
  -să nu lase în autoturism acte, documente;
  -în cazul spargerii autoturismului să nu umble în interior până la sosirea Poliției pentru a nu compromite eventualele urme lăsate de autori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mai lăsați vrăjeala cu compromiterea urmelor lăsate, de doi ani mi-au spart geamul din față dreapta si au luat gps-ul din parbriz ,un gps de 250 lei.Au venit domnii polițiști au luat amprente ,poze făcute… si dupa cutia gps-ului…si nici in zii de azi nu mau mai sunat.Vrăjeală lungă, bani spălați prin pliante.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.