marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni, la datorie pentru sărbători în siguranță

  de Special Arad | 30 aprilie 2021, 5:21 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii arădeni, împreună cu celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de Paște, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.

  Astfel, în perioada 30 aprilie – 03 mai a.c., aproximativ 600 de polițiști , din toate structurile, ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității econocmice, arme, substanțe periculoase și explozivi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, criminaliști, vor acționa cu 450 de mijloace tehnice din dotare pentru a preveni orice tip de faptă antisocială, pentru a fluidiza traficul rutier, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

  În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20,00-05,00 în toate localitățile, iar în celelalte zile se vor aplica restricțiile specifice ratei de infectare din fiecare localitate.

  Pentru cei care se deplasează în țară, vă rugăm să consultați site-ul INFOTRAFIC pentru a vă informa despre posibile aglomerații sau evenimente rutiere.

  Reamintim că scopul nostru nu este acela de a sancționa, ci de a preveni incidentele și  răspândirea virusului COVID-19, însă nu vom tolera nicio abatere a legii.

  Facem apel pe această cale, la cetățenii Aradului, să respecte măsurile impuse de autorități pe perioada stării de alertă.

  Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad împreună cu polițiștii arădeni urează credincioșilor un Paște Fericit și Sărbători binecuvântate alături de cei dragi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.