News AlertPolițiștii arădeni caută o mașină furată în zona Boul Roșu. Dacă o vedeți sunați la 112

  de Andrei Fuliaș, Luci Precup | 18 ianuarie 2017, 10:10 PM | Știri Arad | Urmăriți

  4

  Știri Arad. O mașină furată în cursul acestei seri din zona Boul Roșu i-a alertat pe polițiștii arădeni.

  Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un autoturism Volkswagen Golf 3, de culoare albastră, cu numere provizorii (numere roșii).

  Polițiștii caută autoturismul furat prin tot municipiul Arad, în acest sens fiind organizate și filtre. Totodată, oamenii legii au vizionat și filmări de pe mai multe camere din oraș, dar mai ales din benzinării, fiind foarte probabil ca hoțul să fi fost nevoit să alimenteze, proprietarul mașinii spunând că în rezervor se aflau cel mult 3 litri de combustibil, acesta pregătindu-se să ducă mașina la piață, spre a o vinde.

  Dacă vedeți mașina care se încadrează în scurta descriere făcută mai sus sunteți rugați să apelați numărul de urgență 112 pentru a da o mână de ajutori polițiștilor.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.