joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au stat de vorbă cu femeile care au fost victimele violenței domestice

  de Special Arad | 24 septembrie 2021, 5:34 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi, 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și cei ai Compartimentului de Informare și Relații Publice, împreună cu inspectori din cadrul DGASPC, au desfășurat o activitate educativ-preventivă la Centrul de Criză, situat pe str.Udrea, din municipiul Arad.

  Această activitate a avut scopul de a informa femeile victime ale violenței domestice despre cauzele și consecințele acestui fenonen, despre efectele violenței asupra minorilor, precum și despre alte aspecte ce țin de fenomenul violenței domestice.

  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad au mai prezentat câteva aspecte din Legea nr. 174/2018, pentru prevenirea și combaterea violenței în familie, condițiile pentru emiterea Ordinului de protecție provizoriu, formele violenței (verbală, fizică) precum și modalitățile de prevenire a acestora.

  Activitățile desfășurate au avut un feed-back pozitiv din partea tuturor celor prezenți, care au subliniat nevoia de informare asupra acestui fenomen.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.