Polițiștii arădeni au oferit cadouri copiilor din Bata cu ocazia Sfântului Nicolae

  de Special Arad | 7 decembrie 2017, 1:44 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Întrucât Moș Nicolae ajunge la toți copiii, polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale împreună cu un reprezentant al Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, s-au deplasat ieri, pe raza localității Bata, la sediul unei unități de învățământ, unde au distribuit daruri mai multor elevi.

  Ieri, de Sfântul Nicolae, polițiștii arădeni au vizitat 39 de elevi și preșcolari din localitatea Bata, cărora le-au împărțit dulciuri și fructe.

  Încântați că în acest an moșul a trecut și pe la sediul de pe Varful cu Dor, copiii au oferit în schimb cele mai cunoscute colinde tradiționale, asigurându-ne că în același mod – docil și nerăbdător- îl vor aștepta și la anul ce va urma.
  Pe tot parcursul lunii decembrie, polițiștii arădeni se vor deplasa și în alte unități de învățământ din județ și municipiu, unde vor desfășura activități similare.

  2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.