joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au întocmit dosar penal pentru doi șoferi din județ

  de Special Arad | 21 noiembrie 2018, 9:12 AM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri, în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Polițiștii au depistat un bărbat de 46 de ani, din Ghioroc, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din 20 iulie.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

  Pe D.N. 69, a fost depistat de polițiști un tânăr de 22 de ani, din Vinga, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a avea permis de conducere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.