miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Polițiștii arădeni au arestat trei bărbați în cursul zilei de ieri

  de Special Arad | 21 iunie 2018, 12:45 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii arădeni au depistat pe raza județului Arad, ieri, 20 iunie, trei bărbați pe numele cărora existau mandate de arestare sau de executare a pedepsei cu închisoarea.

  Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei ai orașului Nădlac au depistat pe raza localității Nădlac, un bărbat de 42 de ani, din Vrancea, urmărit la nivel național, pe numele căruia la data de 25 aprilie a.c., magistrații Judecătoriei Focșani au emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 588 de zile cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

  Alte două mandate au fost puse în executare în cursul aceleiași zile.

  Astfel, polițiștii orașului Sântana au depistat pe raza aceleiași localități, un tânăr de 24 de ani, din Maramureș, pe numele căruia magistrații Tribunalului Maramureș au emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

  Un alt bărbat urmărit național a fost depistat în Sâmbăteni, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din Ghioroc și Ususău. Pe numele bărbatului de 35 de ani din Maramureș, fusese emis de magistrații Judecătoriei Cluj Napoca un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 7 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Cei doi bărbați condamnați la pedepse cu închisoarea au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.