Polițistă de 42 de ani, decedată din cauza neatenției: a fost strivită de maşina pe care o lăsase neasigurată în pantă

  de - | 22 noiembrie 2020, 2:25 PM | Naţional

  0

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a agentei de poliţie Ramona Ioana Micu din cadrul Postului de Poliţie Cergău, care a decedat în seara zilei de 21 noiembrie 2020, scrie adevarul.ro.

  „Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte şi lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe şi regrete. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

  Poliţista a fost victima unui tragic accident care a avut loc sâmbătă seara. Aceasta era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj, şi a fost prinsă sub roţile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara. Femeia era căsătorită, cu un copil minor. Potrivit cercetărilor, aceasta a urcat la volan cu intenţia de a părăsi curtea. A pornit motorul, dar nu a asigurat autovehiculul corespunzător. În momentul în care a coborât pentru a curăţa parbrizul, autoutilitara a luat-o la vale şi a surprins-o pe femeie sub roţi.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.