sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Polițist prins în timp ce se autosatisfăcea în scara unui bloc, din Galați

  de - | 3 august 2023, 11:34 PM | Naţional

  2

  Un polițist din cadrul Inspectoratului Galați a fost surprins de o femeie în timp ce se autosatisfăcea în scara unui bloc din oraș.

  Un polițist din Galați a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj contra bunelor moravuri. Agentul de poliție se masturba în scara unui bloc din oraș, când a fost surprins de o femeie care intra în imobil.

  Aceasta a sunat la 112 și a alertat Poliția.  Secția 2 a trimis un echipaj în zonă, care l-a ridicat pe individ pentru cercetări. La secția de poliție s-a aflat că bărbatul care se masturba în scara blocului este agent și ajutor de șef la un post de poliție din nordul județului Galați.

  Este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

  Procurorul de caz a decis reținerea sa, astfel că agentul de poliție a ajuns în Arestul IPJ Galați. După 24 de ore după gratii, polițistul acuzat de ultraj contra bunelor moravuri a fost eliberat și plasat sub control judiciar.

  El va fi trimis în judecată în scurt timp, potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Conform legislației în vigoare, agentul de poliție inculpat a fost eliberat din funcție și pus la dispoziție într-un serviciu neoperativ.

  El nu are voie să poarte armă și nici să desfășoare activități de poliție judiciară. Când a comis fapta era în afara orelor de serviciu și nu purta uniformă, notează stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.