Polițist mort de aproape o săptămână, găsit după ce vecinii n-au mai suportat mirosul ce venea din apartamentul său din București

  de - | 6 septembrie 2020, 4:41 PM | Naţional

  0

  Un polițist în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit noaptea trecută decedat în propria locuință. Autoritățile au fost alertate de prietenii acestuia după ce vecinii n-au mai reușit să suporte mirosul care venea dinspre apartamentul bărbatului decedat.

  Totul s-a întâmplat în București, mai exact undeva în Sectorul 4. Vecinii polițistului au simțit un miros greu de suport, moment în care aceștia au sunat la 112 și au chemat ajutoare. Ajunși la fața locului polițiștii au constat că este vorba despre un fost coleg de breazlă care ar fi decedat de mai mult timp.

  Medicii legiști nu au găsit urme de violență pe corpul victimei, semn că acesta ar fi murit din cauze naturale de mai mult timp. Conform Pro Tv, trupul bărbatului ar fi fost găsit la aproximativ o săptămână distanță de momentul în care și-a dat ultima suflare. Acesta locuia singur în apartamentul său, motiv pentru care nu afost găsit mai devreme. Medicii legiști urmează să afle cu exactitate cauza decesului, moarte acestuia nefiind clasificată ca una suspectă.

  Sursă bzi.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.