sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Polițist erou. A salvat trei oameni de la moarte

  de - | 6 iulie 2017, 12:55 PM | Naţional | Undeva

  1

  Un polițist din Rupea a reușit singur să salveze trei persoane aflate în pericol să moară. Polițistul se afla în timpul liber pe un drum național când a văzut că în față o mașină a plonjat într-o baltă. Fără să stea pe gânduri, a oprit mașina și a sărit după cei trei oameni prinși în autoturismul care se scufunda.

  „Polițistul zilei este colegul nostru, agent șef principal de poliție Sin Eugen. Aseară, în jurul orei 16.40, aflat în timpul liber, polițistul circula cu mașina personală, pe Drumul Național 13, în spatele unui autoturism care a ieșit de pe drum și a plonjat într-o baltă. Imediat, colegul nostru a oprit și a intrat în lac, salvând familia care se afla în autoturism (soț, soție și o fetiță de 3 ani). Conducătorul auto și copilul au avut nevoie de manevre de resuscitare, care au fost efectuate tot de agentul de poliție. Soția colegului a semnalat și altor participanți la trafic evenimentul, astfel că și alți conducători auto au venit în ajutorul lor”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

  Toți cei trei membri ai familiei au fost transportați la spital și acum se află în afara oricărui pericol.

  Polițistul are 44 de ani și lucrează la Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz.

  sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.