joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Polițist de Serviciul de Acțiuni Speciale găsit mort în scara unui bloc!

  de - | 20 noiembrie 2021, 7:59 PM | Naţional

  0

  Primele informaţii după ce un ofiţer de la trupele speciale, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit mort în subsolul blocului unde locuia arată că bărbatul s-ar fi sinucis. Lângă trupul neînsufleţit a fost descoperit un flacon de medicamente.

  Mihai Olaru activa în cadrul IPJ Dolj de zece ani. În luna septembrie, se transferase la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, la departamentul pirotehnic. În urmă cu câteva zile, ofiţerul a cerut câteva zile de concediu. Cea care a sesizat că ceva este în neregulă a fost chiar mama bărbatului, care nu-l mai găsea de două zile, scrie adevarul.ro.

  „Mama ofiţerului a spus că fiul ei este de negăsit, îl sună încontinuu şi nu răspunde. Cei doi locuiau împreună”, au povestit colegii poliţistului. Poliţiştii au început căutările imediat. Trupul neînsufleţit al colegului lor a fost găsit în subsolul blocului unde locuia.

  „Nu ne vine să credem. Ultima perioadă a fost, e adevărat, grea pentru el. Îi murise tatăl, divorţase, avusese o altă relaţie, se despărţise şi de a doua femeie. Cel mai probabil, a suferit o depresie”, au declarat colegii ofiţerului.

  „Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Clinic Municipal Filantropia, fiind dispusă efectarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au precizat reprezentaţii IPJ Dolj, scrie adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.