miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliţist de frontieră, trimis în judecată după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră şi apoi a şantajat-o

  de Special Arad | 21 iulie 2022, 10:42 AM | Naţional

  0

  Un poliţist de frontieră din Botoşani a fost trimis în judecată după ce a fost acuzat că a făcut sex şi ar fi şantajat o elevă minoră. Poliţistul o ameninţa că publică imagini compromiţătoare după ce fata a renunţat la relaţia cu el.

  Așadar, Cristian P., un poliţist de frontieră din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani după ce ar fi făcut sex şi ar fi şantajat o minoră, arată monitorulbt.ro. Poliţistul are 47 de ani şi este căsătorit dar a început în primăvara trecută o relaţie cu o elevă de la un liceu din Botoşani. Ar fi întreţinut şi relaţii sexuale cu aceasta.

  După ce fata nu a mai dorit să continue relaţia, poliţistul ar fi şantajat-o cu publicarea unor imagini compromiţătoare dar şi cu nişte înregistrări. Eleva s-a plâns de calvarul prin care trece, cu poliţistul, unui profesor din cadrul liceului.

  Cazul a fost sesizat Poliţiei iar bărbatul a fost reţinut după o descindere a oamenilor legii. Poliţistul de frontieră a fost pus sub control judiciar şi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei sentinţe definitive.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.