Update UPDATE SEMIRATAT: Cazul polițistului bătut s-a casat… iar Claudiu a pus-o de-un sponsor nou!

  de Tudor Bogdan | 11 June 2014, 11:04 AM | Culise | Topic special

  24

  TITLUL PRINICIPAL: Un polițist a fost bătut de un interlop în barul altui interlop… mânca-ț-aș!…

  Un purtător ilicit de uniformă de polițist… unu cu „M” – de la mânca-ț-aș impozitul tău – a reușit performanța… ușor de obținut, de altfel, dar dificil de gestionat… de a o lua în freză într-o manelotecă din Aradul Nou aparținând unui cunoscut marchiz din lumea interlopă, după ce  a provocat un alt interlop la bătaie ridicându-i masa în cap, ca-n filmele cu John Wayne, actor-guru care ne-a lăsat nemuritoarele vorbe „viața e grea, mai ales dacă ești prost!”
  Recuperator în timpul serviciului și în afara lui, specializat în închis țigani în portbagaj, duși la Ceala și torturați până recunosc, mardeiașul wannabe s-a pus cu cine nu trebuia. Ăsta i-o aplicat circa 4 pumni în cap, din care 2 au condus, pe cale de consecință, la coaserea cutiei craniene de sub caschetă în nu mai puțin de 7 locuri.
  Nu va fi niciun proces și nici măcar un dosar nu va cuprinde întâmplarea de sâmbăta trecută, întrucât ar fi în dezavantajul amândurora dintre beligeranți: unuia i s-ar reactiva „coada” de vreo 2 ani ce se pare că i-a rămas din ultima pedeapsă, bașca un proces nou pentru ultraj cu violență, iar celuilalt i-ar cam fi întreruptă brusc cariera de organ în slujba ordinii și disciplinei statului. În niște fișe de la doi și-un sfert e consemnată faza și, iaca, aici, la rubrica asta… ce tinde să devină lectură obligatorie cel puțin în anumite cercuri ce vor să se țină la curent cu poezia mafiotă ce încă e practicată la nivelul structurilor de interes național și universal.


   

  UPDATE… SEMIRATAT: Cazul polițistului bătut s-a clasat… iar Claudiu a pus-o de-un palat! 

  Din cele aproximativ două capuri în gură ce i s-au administrat, plus croșeele de control, în afară de fraierul de stat român, cu contribuabilul lui cu tot, toată lumea implicată în aiuritorul eveniment petrecut în clubul interlop din Aradul Nou a avut de câștigat. Dosarul întocmit de SIPI s-a „soluționat” la Parchet cu cu casare, întrucât părțile s-au împăcat… și așa de bine s-au împăcat încât evenimentul despre care facem scriere a reprezentat mai degrabă „începutul unei frumoase prietenii” decât continuarea unei firești urmăriri penale. O poezie de bătaie, fratello… așa explicându-se și abundența de rime din această relatare.
  Agentului Claudiu Maleș de la (dez)ordine publică i s-ar fi completat, astfel, declarația de avere și intrerese… indecent de goală până la data curentă, după cum se poate admira dând un click pe sintagma albastră… I s-ar fi completat, zic maeștrii surselor noastre, cu vreo 15.000 de euroi… pe lângă cele 3 mașini de lux și niciun apartament… așa încât aproape toți cei prezenți la scurtul dar palpitantul… liricul eveniment regretă că nu-s ei ăia pe care să i se fi pus lui Zoff pata… mă crezi că regretă?… „Banca” ar fi fost „polițistul” Mârza – îl știți pe Mârza mic, nu?… cum să nu-l știți pe Mârza?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …În traducere filmografică a anilor 70 , toma caragiu și iurie darie milițieni, jean constantin, dem rădulescu și horia căciulescu, infractori. BD în acțiune, film cu ”îngerași” pe lângă ce vezi acum într-un bar spoit de lider în ale pumnilor și bâtei, un nenorocit care trebuia să putrezească la pușcărie în regim de muncă silnică. Dar cine-i mai vinovat dacă nu polițistul cotonogit și însăilat pe cutia aia goală craniană?! Păi tu n-ai prestanță, n-ai lege, n-ai grup dotat lângă tine când intri la satana în casă!?… Iei cafteală ca ultimul iobag ce crapă dramatic cu pumnii strângând muma-țărână? Și, neverosimil, te mai și împaci cu ăla care ți-a făcut țeasta ciur?! Contra bani, mașină, casă?! Mâine-poimâine o să vedem polițiști stând la coadă pt luat cafteală dk se poate și cu ceva comă mai profundă! Ptiu! Aruncați-vă chipiul la Costel – câinele agentului Căpșună că e mai deștept și n-ar fi stat la bătaie nici pt un sac de oase!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Esti redus tare asta care ai postat kkt-ul asta, uita-te si tu ce ai postat din declaratia de avere :))))))) -ca nu e omu asociat, ca nu are functie de conducere si kkt-uri din astea, bine ca nu scri pt ceva ziar important din Arad ca te-ar da afara repede..3 bmw-uri, 10000 de eur si un apartament, mai prinde omu o bataie din asta si isi da demisia, a primit 15000 mii de eur pt bataia care si-a luat-o si si-a retras plangerea ca 15000 de eur nu ii pui deoparte intr-o viata de politist pe salariile de kkt din tara, militianu asta are un seria 7 din 2012, a mai avut vreo 4 bmw-uri inainte dar daca nu sti sa arati declaratia de avere cu bunurile mobile si imobile normal ca e linie peste tot la ce ai postat tu

   0 voturi
   +1
   -1
   • mai da un click si te prinzi… nu mai rade in fata displayului, ca te retardezi definitiv si irevocabil… oricum, fix pix mi-e de bmw-urile voastre, daca asa vi le luati… accentul e pe altceva, dar tu bag sama ca esti militean de-ala prost-bata, de nu-l sesizezi…

    0 voturi
    +1
    -1
   • Măi omule, potolește-te!
    Temperează-ți vocabularul, că altfel îți șterg toate comentariile!
    În primul rând, ne rezervăm dreptul să moderăm orice comentariu.
    În al doilea rând, nimeni nu ți-a șters nimic, iar asta i se datorează lui Lucian Valeriu, care acceptă toate criticile, constructive sau „ne”. Totuși, nu exagera!
    Revin cu îndemnele menționate mai sus!…
    Mulțumim pentru înțelegere!

    0 voturi
    +1
    -1
  3. Nu inteleg totusi de ce le acceptati doar cele in favoarea voastra, de ce nu s-a postat ce am scris eu, era doar un adevar, ce a scris cine a scris stirea sunt doar niste minciuni foarte foarte umflate, de la prima postare pana la ultima, nu s-a intamplat nimic la nici o maneloteca din aradul nou, s-a intamplat in atrium mall, nu le-a pus militianul alora nici masa in cap si-a luat-o nevinovat si i-au fost de folos banii care i-a primit, nu 3 bmw-uri, nu 10000 de eur si nici un apartament, a primit 15000 de eur si multe pareri de rau pt ce s-a intamplat, nu a suferit nici macar o cusatura din cele 7 de pe cutia craniana, a postat declaratia de interese in locul declaratiei de avere si a mentionat ca era indecent de goala ( declaratia de avere ) pana la data curenta dar ulterior si-a dat seama ca a postat declaratia de interese care era normal sa fie goala si totusi a lasat scris ca e indecent de goala dar daca deschide cineva sitagma albastra, vede ca nu e goala..ce fel de stire este aceasta plina de minciuni si imbarligaturi??? Poate totusi sunt persoane care citesc aceasta stire si poate chiar au fost de fata la nefericitul eveniment, nu va ganditi ce parere isi fac acele persoane sau chiar persoana in cauza??? Scristi doar sa fie scris….jenant!!!

   0 voturi
   +1
   -1
  4. Stergeti tot daca e de sters, nu pastrati doar ce vreti voi, nu mai mintiti lumea ca sa vindeti ziarul sau ce vindeti..nu e militianul mai destept sa puna postarea pe facebook sa citeasca lumea care stie ce s-a intamplat, sa va faca in toate felurile ca mintiti cu nerusinare, sau poate nu isi pune mintea, cine stie….

   0 voturi
   +1
   -1
  5. Vorbirea scriptică a dlui retard e în limita scrierii unor sms-uri înainte sau după ”bătaia care și-a(u) luat-o” ăla sau alții… (pun pariu că rtrd a fost de față!). Există un alfabet cu care operează retarzii alcătuit din alăturarea a 2-3 consoane exprimând scurtimea gândirii individului retardat și pus pe lichidat. În general, cuvinte deviate în invenții de grup retard uzate în sms-ul vorbit, scris, bătut, snopit, lichidat, șpăguit, promovat în grad. Restul e k la pătrat.

   +1 voturi
   +1
   -1
  6. Site-ul acesta v-a scos din frecvența obișnuită de snopitori carecândnurupețioase vă plictisiți de moarte. Scrisul e mult mai obositor decât caftitul, pe bune! Cere și timp și minte, ori la voi nu e cazul. E vreme de pariuri. Nu mai bine scoateți niște bănoci din asta decât să-i pierdeți pe capete de milițieni – și alea tari ca piatra?! Lista voastră de prieteni de pe fbk ar fi interesantă celor de la investigații, etc. Hai croația!

   +1 voturi
   +1
   -1
  7. Opinia mea: orice COMENTARIU care nu este pe subiect nu trebuie să încarce pagina virtuală. Subcultura – redirecționată la coș.( sunt persoane care nu au noțiuni elementare într-ale scrisului și exprimării coerente). Un comentariu trebuie să continue constructiv un articol, să ajute în informații, să propună sau să pună întrebări pertinente. Scris corect și concis contribuie la rezolvarea multor probleme. Este un spațiu neutru, străin de simpatii/antipatii, răzbunări sau deversări ale injuriilor neputinței de a se putea exprima altfel. Măsurile legate de comentarii se iau de către redacție, evident, singura care are interesul să-și formeze un public cititor de calitate.

   0 voturi
   +1
   -1
   • retardule, pai tu unde mai conmentai?… ce calitate de cititor iti acorzi?… cat e cocalareala in ce faci si cata elita? stirea asta… care in primul rand ca nu e stire, incadrandu-se in alt gen publicistic, discuta despre un caz trasand coordonatele sale principale… contururile. deci: avem un politist corupt, care lucreaza mana-n mana cu bagabontii, si caruia un bataus din lumea interlopa i-a adnministrat o corectie – pe care, de altfel, o merita, conform oricarui cod de conduita de la maimuta-ncoace. politistul si-a batut inca o data joc de lege si, pentru niste bani (pariu pe oricat ca nefiscalizati) si-a retras plangerea. din punctul meu de vedere, calitatea morala a militianului e inferioara celei a interlopului, iar din punct de vedere intelectualm bezmeticul asta al tau e sub nivelul beciurilor din arestul IPJ.
    restul e manea penala cantata la tastatura.

    0 voturi
    +1
    -1
    • Esti tu un penibil!!! De unde sti tu ca e militianul corupt??? I-ai dat tu bani??? De unde sti tu ca lucreaza cu bagabontii??? In meseria aia de militian probabil trebuie sa culegi informatii si de la bagabonzi, boschetari, interlopi si alte specii de oameni..bagabontii aia nu i-au aplicat o corectie pentru ca nu il cunosteau, au aflat ulterior cine este si unde lucreaza, prea putin conteaza asta, atatea persoane iau bataie in orasul asta, nu inteleg de ce tocmai asta va intereseaza asa mult, pana la urma militianul era in timpul liber, face ce vrea si se distreaza unde ii place, a fost doar el cu iubita lui la masa, l-au batut golanii aia ca ei se inghesuiau 10 la o masa si el era doar cu iubita la masa..v-a amendat vreodata si acuma ii cautati nod in papura sau??? Sigur au fost nefiscalizati banii care i-a primit, trebuiau oare fiscalizati?? Voi realizati ce dobitocenii puteti scrie?? Chiar nu va e rusine de cat sunteti de penibili??? Daca aveti ceva cu omu de ce nu mergeti sa il cautati sa il intrebati de sanatate, sa il intrebati daca e legal sa se impace cu bagabonzii aia sau nu, cati bani a primit, ce a facut cu banii, de ce traieste etc.

     0 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.