marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Care sunt cei trei politicieni importanți din USR pe care Elena Lasconi îi va înlătura dacă va prelua șefia partidului

  de Special Arad | 22 iunie 2024, 7:08 PM | Politikos

  1

  Primarul din Câmpulung, Elena Lasconi, a declarat la Prima TV că dacă va fi aleasă preşedinte al USR săptămâna viitoare, nu îi va lua în echipa ei pe Cătălin Drulă, Dan Barna şi Ionuţ Moşteanu, trei dintre cei mai importanți oameni ai partidului. Lor li se adaugă și Cristian Ghinea.

  Lasconi a explicat, la Prima Tv, de ce Drulă – președintele demisionar al USR Barna – fost președinte USR în perioada 2017-2021 şi Ionuț Moșteanu – liderul deputaţilor USR nu se vor regăsi în echipa sa, dacă va fi aleasă preşedinte al partidului.

  „Ei au făcut parte dintre cei care au condus cu adevărat USR-ul şi care au dus la rezultatul acesta. Nu trebuie acum să-i omorâm, nu trebuie să-i scoatem… Noi trebuie să lucrăm împreună, nu se duce nimeni cu maceta… Gata, plecaţi! Pentru că avem nevoie… Gândiţi-vă că ei au experienţă de câţiva ani în politica mare din România şi contează. Eu îmi doresc să unesc oamenii, nu să-i dezbin, pentru că altfel noi vom fi şi mai slabi”, a susținut Elena Lasconi.

  Ea a precizat că oricare dintre cei trei poate face mai departe parte din Biroul Naţional „dacă candidează pe alte liste”.

  „Asta nu înseamnă că eu nu o să pot să lucrez cu oamenii ăştia, dar nu o să defilez eu cu ei, asta sută la sută”, a punctat Lasconi.

  Lasconi susţine că acesta, deşi nu a avut nicio funcţie oficială de conducere, „este unul dintre cei care au contribuit masiv la dezastrul” de la alegerile din 9 iunie.

  Întrebată cine va face atunci parte din echipa sa, Elena Lasconi a răspuns că „este posibil” să fie Claudiu Năsui, Raluca Prună și Lucian Stanciu-Viziteu.

  Citește și:

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.