Poliția raportează: furt dintr-un magazin și dintr-o mașină, plus 167 sancţiuni contravenţionale pe drumuri

  de Special Arad | 24 June 2016, 5:02 PM | Știri Arad

  0

  Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, în ultimele 24 de ore, polițiștii arădeni cercetează un bărbat bănuit de furt dintr-o societate comercială și au prins în flagrant doi minori care furau bunuri materiale dintr-o mașină lăsată nesupravegheată, iar polițiștii rutieri sunt în acțiune chiar și în această caniculă.

  Cercetat pentru furtul unui telefon mobil

  Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, bănuit de furtul unui telefon mobil.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 26 noiembrie 2015, bărbatul de 47 de ani, din Arad, profitând de neatenția victimei, ar fi pătruns într-o încăpere a unei societăți comerciale de pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, de unde ar fi sustras un telefon mobil.

  Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 370 de lei, a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Prinși în flagrant la furat

  Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri în flagrant, la furat, doi minori.

  Polițiștii cercetează doi minori, ambii de 15 ani, din Arad, care au fost depistați în flagrant în timp ce furau, dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe strada Gheorghe Barițiu din municipiu, un încărcător pentru telefon, un stick și un modulator FM.

  Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 100 de lei a fost recuperat, pe numele minorilor fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Polițiștii rutieri în acțiune

  În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 167 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.

  Dintre acestea, 56 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 111 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

  De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.