duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția Locală și Națională, colaborare pentru o betonieră

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 12:39 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În noaptea de 23.04.2023, în jurul orei 02:50, un echipaj de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a acționat împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad în vederea prinderii unui individ care încerca să sustragă o betonieră.

  Astfel, în urma sesizării transmise de un cetățean prin Dispeceratul Poliției Locale, care semnala faptul că, aflându-se în trecere cu autoturismul pe strada Cocorilor, i s-a părut suspect un bărbat care a ieșit din curtea unui imobil cu o betonieră, fără să închidă poarta în urma sa. Cetățeanul a solicitat atât sprijinul poliției municipiului cât și sprijinul poliției locale. Patrulele de ordine publică au acționat împreună, individul a fost interceptat imediat, pe strada Aprodul Purice, bunul sustras fiind recuperat. N.T.L., în vârstă de 30 de ani având antecedente penale, aflându-se de scurt timp în libertate, a fost condus la sediul IPJ, în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale care se impun.

  „Reamintim cetățenilor municipiului Arad că pot apela permanent Serviciul Dispecerat pentru semnalarea evenimentelor care intră în competența Poliției Locale, la numărul gratuit de telefon 0257/939, în vederea constatării faptelor care încalcă prevederile legale, aplicării măsurilor care se impun, respectiv restabilirii liniștii și ordinii publice. Felicitări cetățeanului F.D., care a semnalat evenimentul, pentru spiritul civic de care a dat dovadă!”, transmite Poliția Locală Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.