Poliția locală a făcut peste 400 de controale la agenții economici din Arad

  de Special Arad | 28 august 2019, 8:33 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. 454 de controale tematice, având ca scop verificarea aplicării vizelor anuale pe autorizațiile de funcționare și a avizelor de orar, au fost întreprinse pe raza municipiului de către polițiștii locali cu atribuții de control comercial, în intervalul mai-august 2019. Din numărul total al agenților economici verificați, 124 de unități derulează activități de alimentație publică.

  Verificările au fost întreprinse în temeiul HCLM 192/2017, privind Regulamentul de desfășurare a activităților economice și al piețelor în municipiul Arad. Echipele de control au întocmit 40 de acte de control (procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor), cu un cuantum total al amenzilor în valoare de 57.500 lei.

  Menționăm faptul că vizarea documentelor ce fac obiectul verificărilor întreprinse de către organele de control se face  în fiecare an calendaristic, până la data de 30 aprilie.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.