vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Poliția Locală a amendat încă un arădean cu 1000 lei pentru că a aruncat moloz într-o zonă nepermisă

  de Special Arad | 22 februarie 2018, 11:25 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Nicio zi fără arădeni care dau dovadă de totală lipsă de respect faţă de mediul înconjurător şi oraşul în care trăiesc. Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică l-au surprins pe arădeanul F.P în timp ce încerca să scape de lucrurile de care nu mai avea nevoie în gospodărie. Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, acesta a ales tot cartierul Sânicolau Mic, strada Steagului. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din teren, astfel că bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost oprit la timp de agenţii Poliţiei Locale Arad.
  El a fost amendat cu 1000 de lei, în baza Legii 211/2011, privind regimul deșeurilor. Are însă posibilitatea achitării a jumătate din cuantumul amenzii, dacă se prezintă la casieriile Direcţiei Venituri în termen de 48 de ore.
  În ultima perioadă, Poliția Locală Arad a intensificat activitățile menite să stopeze fenomenul depozitării deșeurilor în zone nepermise.
  Dacă sunteţi martori ai unor situaţii din sfera de competenţă a agenţilor Poliţiei Locale, apelaţi numărul de telefon: 0257.939.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. ………..Pe bune???! In contextul in care pe str Marului Alfa se descarca zilnic la nivel industrial in ciuda sutelor de sesizari tone de deseuri,moloz,cauciucuri vechi,banci scaune cu bureti de masini si gunoi care o data descarcate li se dau foc pentru recuperarea sarmei ,ferului iar politia locala printre alte foruri competente care au fost sesizate de vreo 8 ani cu sute de sesizari fara a se lua vreo masura in afara de ai sfatui pe cei din zona sa arunce covoare ude din gunoi peste cauciucurile incendiate zilnic in momentul in care cineva face vreo sesizare ca sa-l stinga pana la venirea lor ,alte masuri nu s-au luat si asta asa…… ca sa distruga dovezile incendiilor………………!,ei se leaga de un mos ?!!! nu pot sa cred…..! Mie personal mi s-a spus ; „nu vedeti ca va bateti cu morile de vant” da sigur asa este multumita incompetentei lor si a domnului primar Falca caruia ai sunt subordonati.

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.