marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția e pe străzi… Astăzi, duminică, cu efective triplate…

  de Special Arad | 25 mai 2014, 9:32 AM | Știri Arad

  1

  Pentru asigurarea unui proces electoral corect și echidistant, la nivelul județului Arad, pe timpul desfăşurării alegerilor membrilor din România pentru Parlamentul European, vor fi angrenaţi 566 de poliţişti, 82 de poliţişti de frontieră, 150 de jandarmi şi 92 de pompieri. 908 angajaţi MAI vor asigura protecţia celor 439 de secţii de votare, amplasate în judeţul Arad. Alți 160 de poliţişti şi 64 jandarmi, în perioada desfăşurării procesului electoral, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.

  Pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, la nivelul judeţului, vor acţiona 64 de poliţişti constituiţi în 22 echipe operative. Reprezentanții IPJ Arad au precizat faptul că „ va fi stabilit şi un efectiv de rezervă format din aproximativ 200 angajați MAI care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă va impune acest lucru”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Efective triplate… oare dk ar fi venit papa, patriarhul, rabinul, alahul, fantomele lui einstein/beethoven – ar fi fost păziți în halul ăsta? Desfășurarea corectă a votării nu are nimic de-a face cu ordinea și cadrul civilizat în care trb să se desfășoare acțiunea de votare. Mă refer la faptul că trăim în union-ul lui caragiale – la masă așezându-se crunt hitler și stalin. Corectitdinea ține de lucrătorii secțiilor de votare care dp încheierea votării sunt obligați să predea numărul CORECT al voturilor exprimate și cifra exactă a rezultatului votării în secție. Nu adăugări, scăderi, înmulțiri și împărțiri plus anulări. Depinde cum iese. Așa câștigă tot orbețul un loc de europarlamentar.
   App, știați căcașireușitul europrl de arad falcă gh bate des drumul prin țigănia tarafului ajutând la ridicarea unei biserici pocăite a fratelui pastor (rrom) Nicu Covaci? Pt asta sunt bani. Doar avem taxe și impozite pe gloabă, tăieri de arbori ca în evul mediu când se pregătea vreo oștire de război. vreți să știți câți arbori urmează a fi tăiați din frumosul nostru județ? Pot să vă răspund. Doar mai avem alegeri…
   Mă simt liniștit/sinistru. Vă urez votare deșteaptă tuturor. E duminica (c)orbului.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.