marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția din Arad e în alertă! Contabilul unei Primării din județ a dispărut fără urmă de o săptămână după un control al Curții de Conturi (Foto)

  de Lucian Dănilă | 17 septembrie 2018, 7:05 PM | Știri Arad

  0

  Alertă în poliția arădeană. Dănuț Blaguescu, contabilul Primăriei Șiștarovăț, a dispărut fără urmă de o săptămână, mai precis marți, 11 septembrie. Momentul dispariției pare a fi mai mult decât o simplă coincidență. S-a întâmplat chiar după un control al celor de la Curtea de Conturi la Primăria din Șiștarovăț.

  „Nu mai știm nimic despre el. A dispărut marți, chiar în urma unui control al celor de la Curtea de Conturi la primărie. Vă dați seama că nu este în regulă pentru nimeni. Nu mai știm nimic despre el decât că a fost văzut trecând pe o trecere de pietoni din Lipova la câteva ore după ce a dispărut. Nu știm nimic și vrem ca cei de la Poliție să își facă treaba, dar nu avem nicio veste nici de la ei. Danu, cum îi spunem noi, nu era cunoscut ca un om cu probleme. Locuia cu părinții săi, nu este căsătorit. Este o persoană foarte deschisă deci nu ne gândim că ar fi avut gânduri suicidale. Nu știm dacă a fost ceva în neregulă la locul lui de muncă, cu actele contabile, dar cum îl știm noi pe Danu, el niciodată nu ar lua un leu de la nimeni, mai degrabă ar da…”, spune un apropiat al familiei Blaguescu.

  Am luat legătura și cu Pompiliu Vasiescu, șeful de post de la Șiștarovăț, care spune că a fost raportată dispariția lui Dănuț Blaguescu. „Acum ține de competența celor de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. Nu luăm în calcul deocamdată o eventuală sinucidere ci mai degrabă credem că este vorba despre ceva probleme în urma controlului celor de la Curtea de Conturi și probabil se ascunde undeva și se ascunde bine. Noi am făcut toate rapoartele necesare. Într-adevăr, ultima veste despre el este că a fost văzut în urmă cu o săptămână pe raza orașului Lipova”, spune Pompiliu Vasilescu.

  Conform informațiilor pe care le deținem, Dănuț Blaguescu a ajuns marți la biroul său din cadrul Primăriei Șiștarovăț, și-a deschis dulapul în care erau mai multe acte, și-a lăsat telefonul pe birou și a plecat. De atunci nu mai știe nimeni nimic despre el.

  Cine deține informații despre unde ar putea fi Dănuț Blaguescu să sune la numărul de urgență 112.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.