duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția de Frontieră atenționează: traficul de pe podul PTF Giurgiu este blocat pe ambele sensuri!

  de Special Arad | 23 august 2023, 9:07 AM | Naţional

  0

  Poliția de Frontieră informează că la acest moment, traficul pe Podul Prietemiei din PTF Giurgiu este încă blocat pe ambele sensuri ca urmare a unui eveniment rutier. La fața locului se intervine pentru remedierea situației și redeschiderea traficului rutier.

  În fapt, în această dimineată, in jurul orei 03:00, un autocamion înmatriculat în Turcia, care se deplasa pe sensul de ieșire din Romania, a lovit un rost de dilatare din componenta Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgară.

  Șoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeții podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

  Din cauza faptului că există scurgeri de carburant, la fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu.

  Începnd cu ora 05:55. la locul accidentului au ajuns și utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

  Alte rute către Bulgaria

  Ținând cont de această situație, Poliția de Frontieră recomandă persoanelor care intenționează să tranziteze PTF Giurgiu folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Bulgaria.

  La graniţa cu Bulgaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel:

  pe raza jud. Constanţa – P.T.F. Vama Veche, P.T.F. Ostrov, P.T.F. Negru Vodă, P.T.F. Lipnița, P.T.F. Dobromir.
  pe raza jud. Călăraşi P.T.F. Călăraşi.
  pe raza jud. Giurgiu- P.T.F. Giurgiu.
  pe raza jud. Teleorman P.T.F. Turnu Magurele, P.T.F. Zimnicea.
  pe raza jud. Dolj: P.T.F. Calafat, P.T.F. Bechet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.