miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Poliția arădeană are 20 de agenți noi

  de Special Arad | 6 noiembrie 2018, 10:30 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  1.244 de de tineri absolvenți ai școlilor de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca și „Vasile Lascăr” din Câmpina au intrat în rândurile Poliției Române. Dintre aceștia, 20 de agenți de poliție au fost repartizați la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Începând cu data de 1 noiembrie, cei 20 de tineri și-au început cariera în Poliția Română, urmând a deprinde tainele meseriei de polițist în cadrul Poliției Municipiului Arad, polițiile orășenești, precum și la posturile de poliție.

  Noii colegi își vor desfășura activitatea în structurile de ordine publică și rutieră, după cum urmează : 8 la Poliția Municipiului Arad (și cele 2 secții), 3 la polițiile orașelor Curtici, Lipova și Pecica, și 9 la posturile de poliție Macea, Tauț, Cărand, Șiștarovăț, Moneasa, Brazii, Pleșcuța, Secusigiu și Poliția Comunală Vinga.

  Comanda Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și întreg colectivul urează „Bun venit în rândurile noastre!” și mult succes în cariera aleasă de cei mai tineri colegi polițiști.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.