Update ExclusivPoliția Arad, îngrozită de șoferul unui Mustang care și-a „parcat” mașina într-un cap de pod chiar la intrarea în satul Chișlaca (Foto)

  de Alin Olteanu | 13 May 2022, 11:01 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Ce să faci într-o zi frumoasă, însorită, în această perioadă? Îți scoți Mustangul de sub nuc și îți pui în cap să dai o tură prin sat, anume Chișlaca (comuna Craiva), că prea e liniște în zonă, iar motorul mașinii, unul de vreo 300 de cai putere, se aude ca și atunci când era proaspăt, chiar la ieșirea pe poarta fabricii. Nu contează că înjură localnicii din cauza zgomotului și nanele își fac cruci de așa grozăvie, tu îți vezi de treaba ta de șmecher…

  Ei bine, ieri i s-au „înfundat” toate mândrului șofer de „căluț” și mașina i-a ajuns cocoțată pe un cap de pod chiar la intrare în satul Chișlaca.

  Ulterior producerii grozăviei, referindu-ne la impactul cu capul de pod și parapeții, martorii s-au strâns ca la circ, unii dintre ei putând să jure că șoferul nu a pățit nimic, că a fost luat imediat de un prieten cu motocicletă, părăsind de urgență locul accidentului. De ce? De „fentă” ar spune șmecherii, în schimb noi putem opina că e vorba de cu totul altceva.

  Ulterior au sosit la fața locului și polițiștii din localitate, care de ieri începând par a căuta martori – și chiar unii martorii ne spun asta!- care să jure și să declare pe semnătură că nu șoferul a fost șoferul, că la volan a fost un fin al acestuia și, în consecință, că nu alcoolul a fost cauza producerii accidentului.

  În ceea ce privește alcoolul, astăzi chiar nu se mai poate dovedi nimic pe bază de etilotest, fiindcă au trecut ore bune de la accident, în schimb, dacă polițiștii din zonă ar fi puțin mai dedicați actului de justiție, poate că ar găsi, fără să se chinuie, alte „bube” ale afacerii. Poate lipsa unui permis de conducere, poate altceva, dar cert e că locuitorii din Chișlaca sunt convinși că nu există nici cea mai mică șansă, în condițiile date, de „demascare” a adevărului și stabilire cu exactitate a vinovatului.

  Așa încât, tragem fireasca concluzie: polițiștii din Chișlaca nu sunt „îngroziți” de accident, ci de martorii care au văzut totul. Poate de aia auzim că au fost solicitate declarații unor locuitori din sat aflați la o distanță atât de mare de capul de pod încât nu ar fi avut cum să vadă nici dacă aveau dronă.

  UPDATE

  Cu privire la informațiile publicate în publicația Special Arad, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Arad transmite următoarele:

  Polițiștii din Craiva s-au deplasat la locul evenimentului rutier, unde a fost găsit un autoturism intrat în coliziune cu un cap de pod.

  În urma verificărilor, a fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana unui bărbat de 47 de ani, din Craiva, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Poate tu asta care ai scris articolul te-ai informa mai bine sa vezi cine au fost domni polițiștii care au fost la fata locului esti sigur ca acei polițiști au fost de la postul de poliție Cariva????sau scrii articolul dupa ce spun martorii sunt tare curios????așteptăm să revi cu informații atat depsre ,,accident ‘ cat si despre acei polițiști care sper surprinderea ta nu au fost de la Chislaca…..!!!

   --4 voturi
   +1
   -1
  2. Cert e, ca nu era sofer ….. cu toate tiglele si tidulele la el! Altfel ar fi fost acolo…. ! Pt asa masina trebuie sa fi pilot….. o……chilot! Vorba moldoveanului! Vorba noastra potrivita intamplarii este ….. prostul, nu e prost destul….. daca nu e si …. fudul!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.