Poliția a luat cu asalt trei discoteci din Lipova

  de Special Arad | 21 November 2017, 10:40 AM | Lipova | Știri Arad

  4

  În noaptea de 18/19 noiembrie, polițiștii lipoveni împreună cu cei ai secțiilor rurale 7 Lipova și 8 Săvîrșin și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza localității Lipova, în scopul verificării respectării normelor juridice de către societățile comerciale de tip bar/discoteci și unitățile de cazare în comun.

  Polițiștii arădeni, din cadrul structurilor mai sus menționate, sprijiniți de reprezentanți ai I.S.U. Arad, I.J.J. Arad și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, au acționat în sistem integrat, în incinta a 3 societăți comerciale de tip discotecă/bar și a 2 unități de cazare în comun.

  În cadrul activităților desfășurate, peste 180 de persoane au fost supuse legitimării, fiind verificate în bazele de date 56 de autoturisme care tranzitau la acea oră localitatea Lipova.

  Activitatea a avut următoarele rezultate: 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 31.200 de lei, 21 dintre acestea fiind aplicate conform O.U.G. 195/2002 și 10 sancțiuni aplicate pentru nerespectarea normelor conviețuire socială- Legea 61/1991.

  Conform Legii 12/1990, unei unități comerciale i-a fost aplicată o sancțiune în valoare de 20.000 de lei, fiind dispusă și măsura indisponibilizării sumei de 666 de lei, aceasta nefigurând în tranzacțiile efectuate la momentul verificărilor.

  Polițiștii au reținut și 3 permise de conducere, pentru efectuarea de depășiri neregulamentare și conducere sub influența alcoolului.

  Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare și pe raza altor localități din județul Arad.

  La activitate au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.