duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Poliția a intervenit în parcarea de la LIDL Micălaca! „Acționează abuziv, fără temei legal…”

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2020, 4:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  9

  O doamnă din Arad, pe numele său Roxana, s-a trezit cu o surpriză în parcarea de la supermarketul LIDL din Micălaca. În momentul în care a ajuns la mașină a observat că o „gheară” galbenă atârnă de roata din fața a mașinii sale.

  „Gheara” a fost pusă, spune doamna, de reprezentanții firmei Fire & Rescue (SSG), iar pentru deblocarea roții i s-a cerut suma de 100 de lei. „Cunoscând prevederile legale, am refuzat”, spune Roxana, într-o postare pe Facebook. Astfel, a apelat la telefonul de urgență 112 și la fața locului a sosit un echipaj de poliție.

  gheara ok

  „Agenții de poliție, cărora le mulțumesc pentru promptitudine, i-au obligat pe cei de la SSG să deblocheze roțile tuturor mașinilor care erau blocate împreună cu a mea”, scrie Roxana, în postarea ei.

  „Am scris acest mesaj ca în cazul în care veți avea la rândul vostru o astfel de surpriză să știți ce aveți de făcut pentru a nu fi furați de 100 de lei. Această firmă acționează în mod abuziv fără a avea vreun temei legal pentru acțiunile lor, sechestrând mașinile oamenilor fără nici un drept”, încheie Roxana postarea.

  Exact de aceea am preluat și noi postarea doamnei Roxana. Cine are ochi să vadă, iar cine are urechi să audă. Iar cine pune „gheara”, să și-o ia acasă…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din pacate in parcarile ( private) ale magazinelor a aparut o bogata fauna de indivizi care profita de faptul ca nu se plateste si stau cu orele ( sau zile) fara a fi clienti. Mai trebuie adaugate inca 2 specii:
   cei ce ocupa abuziv locurile dedicate persoanelor cu nevoi speciale
   Cei ce ingreuneaza sau blocheaza accesul parcand in locuri nemarcate, doar sasa fie ei in usa magazinului
   Sincer nu cred ca cei ce s-au pomenit cu gheara pe roata erau inocenti

   +32 voturi
   +1
   -1
  2. Toate parcarile supermarketurilor sunt private si sunt destinate clientilor magazinelor respective.Cu toate acestea toate parcarile sunt ocupate de riverani sau de vanzatorii de autoturisme second hand(vezi Penny,Kaufland,Carrefour).Si nimeni nu ia nici o masura .Cred ca echipajul de politie a actionat abuziv si impotriva intereselor cumparatorilor si implicit al marketului.De curiozitate verificati daca doamna cu pricina are domiciliul langa market si daca mai parcheaza in fata marketului.Cred ca locuieste in apropiere si ii convine parcarea pentru ca e oarecum pazita.Toate autoturismele care parcheaza dupa orele de de program ale marketurilor,ar trebui ridicate.

   +5 voturi
   +1
   -1
  3. Eu nu cred ca doamna a stat doar 20 de minute, si eu fac cumparaturi in acel magazin si in altele dar nici 0data nu sa intamplat sa imi blocheze rotile cineva chiar daca am stat o ora in magazin. Acea doamna a folosit parcarea magazinului pentru uz propriu, se poate vedea pe camere.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.