sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde tot telefonează ăia din Moneasa?

  de E. Nola | 4 februarie 2023, 8:40 AM | Pola Zilei

  2

  Așa cum puteți constata personalul administrativ al Primăriei Moneasa deține aproape o sută de numere de telefon la nici douăzeci de angajați.
  Ce să mai spunem, e o situație oarecum firească în lumea în care fiecare puști deține două-trei telefoane mobile, dar aia e treaba lui și a părinților săi, iar aici e vorba de folosirea banului public, altfel spus banii noștri pe care îi donăm să aibă ei grijă de treburile comunității, nu să trimită like-uri și sms-uri te miri cui.
  Și chiar ne mirăm, nici prin cap nu ne trece ce ar putea să facă administrația din Moneasa cu atâtea numere de telefon, asta este și motivul pentru care cerem ajutorul Dumneavoastră, stimații noștri, mult mai umblați în treburile comunicării contemporane decât ai lor.
  Ca să vă ajutăm un pic, vă spunem la ce ne-am gândit când am auzit de această minunată situație. Știind și ceva maghiară, ne-am adus aminte că numele în ungurește al localității este Mennyháza, adică tradus asta înseamnă Casa Raiului.
  Ei, așa, treaba ar mai avea ceva schepsis…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.