joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde se va muta Piața Mare?

  de Special Arad | 21 august 2017, 7:29 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Având în vedere ultimele evoluții din urbe, inclusiv rafturile pink din Piața Avram Iancu, respectiv faptul că orașul a devenit brusc un pool party la picnic, nemaivorbind de lansarea cărții omagiale despre Donald Trump a ex-arădeanului care reușește ceea ce nu i-a reușit nimănui până acum în istoria omenirii, să fie filosof și om politic în același timp, având în vedere, în fine, dramaticul adevăr că nu știm nici acum unde se va amplasa monumentul împletirii universale, coborâm cu întrebarea la nivel mundan, mult prea mundan pentru arădenii care sărbătoresc trecerea a 183 de ani de când împăratul Francisc sau Ferdinand sau Franz Ferdinand n-a fost la Arad și, în consecință, n-a trecut nici prin Piață Avram Iancu să declare orașul liber și regesc.

  Din toate acestea reținem doar ca târgul zilnic din Piața Catedralei va fi desființat, nu mai e nimic de făcut aici, singura întrebare care ne mai rămâne, unde?

  Unde nu va fi dacă va fi, ori unde va fi dacă nu va fi? Aceasta este întrebarea!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde se va muta Piața Mare?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.