sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde se tot duce curentul din Moneasa?

  de E. Nola | 11 februarie 2023, 11:25 AM | Pola Zilei

  0

  Asta este, Moneasa nu se lasă, luptă pentru imagine chiar și în beznă.
  Săptămâna trecută ne-a dat gata cu numărul telefoanelor pe care le posedă Primăria, acum mai dă o lovitură de imagine: revine la starea naturală, așa cum îi șade bine unei stațiuni turistice unde oaspeții pot experimenta cum este cu adevărat viața la munte și la țară.
  Din când în când curentul dispare din Moneasa, apoi revine brusc, în funcție de plata facturilor, un joc foarte palpitant pentru turiști, mai puțin pentru localnici, având în vedere că turiști nu prea sunt sau dacă sunt, tot localnici sunt.
  Avem mai multe variante pentru dispariția curentului din Moneasa, una mai tâmpită ca alta, tocmai de aceea vi le punem la dispoziție, cititori ai noștri, mult mai curenți decât ai lor, să vedem măcar dacă multele numere de telefon din primăria Moneasa au vreo legătură cu dispariția curentului electric.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.