sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde să se mute piețele Aradului?

  de Special Arad | 21 iulie 2018, 8:09 PM | Pola Zilei

  1

  Având în vedere intenția administrației de regenerare urbană, a cărei prim pas s-a concretizat în mutarea Pieței Mari mai lateral, plus desființarea – vorba vine – a garajelor dintre blocuri, ne-am gândit și noi, cu PUG-uri, PUZ-uri și nenumărate DALI-uri în minte, unde să mutăm în definitiv toate piețele din Arad astfel încât să iasă cât mai mulți bani din asta pentru administrație, nemaivorbind de efectul de mulțumire generală astfel generat care, după cum se știe, duce la realegere.

  Am ținut cont și de faptul că arădeanul e piețar prin definiție, în deceniile comunismului Ocika din Arad a devenit de faimă națională, dacă nu regională – sârbi, unguri, nemti, deci toată suflarea venea -, arădeanul, vezi Dani Dascălu, nu scapă un weekend fără să viziteze câteva piețe, înainte de toate Ocika-Obor și piața de mașini, cu alte cuvine, plasarea piețelor în locuri favorabile ar putea însemna o nouă eră în istoria orașului.

  Pentru ei o mulțime de bani, pentru noi satisfacția că nici nu trebuie să plecăm de acasă pentru a fi deja într-o piață.

  Iată, așadar, propunerile noastre!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.