duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde să joace UTA acasă?

  de E. Nola | 16 septembrie 2023, 10:08 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Chiar dacă pășim pe un teren minat, ne punem întrebarea, având în vedere și faptul că dacă există ceva cu adevărat important în Arad, acel ceva este chiar UTA.

  Nu o spunem noi, o spun site-urile de socializare și audiențele după care se ghidează cei care cred că în asta constă importanța și valoarea.

  Trecem și peste sugubețenia care decurge din reînnoirea gazonului uni stadion nou, dar pe astea le știm deja, întrebarea care ne vine în minte ca un coșmar este cine ne garantează că noul gazon se va dovedi performant și nu va trebui înlocuit sau reînnoit – cam același lucru -, peste doi-trei ani.

  Adastăm, așadar, la întrebarea formulată în titlu, nițel mai obscur, asta este, ce să facem, la Arad dacă nu vorbești despre UTA așa cum trebuie, riști să îți pierzi până și certificatul de handicapat. Fără să mai vorbim de rezultatul de ieri cu Universitatea Cluj. Care putea fi și în deplasare. Ideea este că nu prea mai știm cine și de ce și pentru cine. Și cum ar fi mai bine?

  Să joace UTA meciurile de acasă pe stadionul cu gazonul recondiționat sau să stea departe de Arad, că, poate așa are șanse mult mai mari să câștige Cupa României. Sau campionatul sau să nu retrogradeze, știți Dumneavoastră cum e, obiectivul unei echipe se modifică mereu în funcție de realități.
  Așadar, unde?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde să joace UTA acasă?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.