vineri, 23 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde mergeți în week-end la Arad? La meci, la concert ori la baie?

  de E. Nola | 9 iulie 2022, 11:11 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Nu de alta, dar mai rar așa un sfârșit de săptămână aglomerat.

  Chiar dacă Filarmonica nu mai cântă, iar teatrul e la Constanța, Aradul a început să fiarbă în febra evenimentelor care au început deja vineri. E vorba de cele trei zile de concerte de la Aeroport, un eveniment tradițional chiar dacă a fost boicotat, ca multe altele de altfel, de pandemie, dar sunt și alte posibilități. Chiar dacă cei mai mulți se vor duce la AOA, în frunte cu primul om al orașului și județului, nu puțini se vor delecta cu meciuri de fotbal. Înainte de toate la Supercupa de sâmbătă, dar vor fi destui și la meciul UTA-ei cu Ripensia, în ciuda tensiunilor din jurul clubului.

  Desigur, nu toți, fiindcă atât Aeroportul, cât și stadionul au limitele lor. Dar mai este și Ștrandul, mai este și Ghioroc și atunci încă nu am vorbit de băile apropiate din Ungaria, vorba aia, o jumătate de oră cu mașina și ești unde îți convine mai mult.

  Vorbim așadar de cei rămași acasă, nu de cei care au plecat în alte țări și zări și care vor fi din ce în ce mai mulți, din moment ce sezonul estival este abia la început.

  Cu alte cuvinte nimic grav, nimic serios, în fond suntem în vacanță. Sau nu-i așa?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde mergeți în week-end la Arad? La meci, la concert ori la baie?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.