Pola Zilei: Unde au fost arădenii de la întâlnirea cu Mălin Bot?

  de Special Arad | 24 iunie 2018, 12:30 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  (foto: Facebook / Mălin Bot)

  După cum se știe, sâmbăta a venit la Arad Mălin Bot în periplul său național care vizează coagularea unei rezistențe dincolo de #rezist împotriva practicilor din ultima vreme a puterii conduse de condamnatul în primă instanță, Liviu Dragnea.

  Bot, jurnalist și activist, în ultima vreme mai mult activist, a poposit în Arad în drumul său spre locurile natale, mai precis Timișoara.

  Arădenii însă au venit în număr mic, de fapt nesemnificativ, la întâlnirea cu revoltatul bănățean, acesta scuzându-i din start, afirmând că pe aici, pe la Timișoara și Arad, oamenii sunt la „zupă” sâmbăta la amiază, compensând absența arădenilor prin numărul semnificativ al celor care au accesat postarea FB care prezenta evenimentul.

  Noi, având în vedere că nu consumăm zupă, ci zamă, am mers mai departe, întrebându-ne oare unde ar fi putut fi arădenii de au lipsit masiv la întâlnirea din fața Palatului Administrativ?

  Sondaj: Unde au fost arădenii la întâlnirea cu Mălin Bot?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.