luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Unde au fost arădenii de la întâlnirea cu Mălin Bot?

  de Special Arad | 24 iunie 2018, 12:30 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  (foto: Facebook / Mălin Bot)

  După cum se știe, sâmbăta a venit la Arad Mălin Bot în periplul său național care vizează coagularea unei rezistențe dincolo de #rezist împotriva practicilor din ultima vreme a puterii conduse de condamnatul în primă instanță, Liviu Dragnea.

  Bot, jurnalist și activist, în ultima vreme mai mult activist, a poposit în Arad în drumul său spre locurile natale, mai precis Timișoara.

  Arădenii însă au venit în număr mic, de fapt nesemnificativ, la întâlnirea cu revoltatul bănățean, acesta scuzându-i din start, afirmând că pe aici, pe la Timișoara și Arad, oamenii sunt la „zupă” sâmbăta la amiază, compensând absența arădenilor prin numărul semnificativ al celor care au accesat postarea FB care prezenta evenimentul.

  Noi, având în vedere că nu consumăm zupă, ci zamă, am mers mai departe, întrebându-ne oare unde ar fi putut fi arădenii de au lipsit masiv la întâlnirea din fața Palatului Administrativ?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Unde au fost arădenii la întâlnirea cu Mălin Bot?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Chiar ma gandeam ca nu am auzit in viata mea sa spuna cineva pe bune „zupă” in zona asta :))))) . Marele jurnalist, activist si fara de loc de munca…asta ii liderul #rezist :)))). P.s. mai puneti un raspun la sondaj „la pizza” :))))

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Cei interesați de aiurelile lui Mălin Bot erau sâmbătă la Căsoaia, în Circuitul Gastronomic, cu Ando și Cionka. De ce nu s-a dus mercenarul sorosist la cortul USOROS-iștilor din fața Ziridavei? Acolo ar fi fost apreciat.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.