marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Știe cineva după ce sau de ce fac săpături în centru?

  de E. Nola | 25 octombrie 2019, 5:26 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  6

  Încet-încet nu prea mai există stradă nesăpată prin centrul Aradului.

  Circulația este dată peste cap, doi-trei polițiști plictisiți încearcă sa dirijeze traficul așteptând să vină cât mai repede seara, ca oamenii să se așeze la casele lor, nu să umble hai-hui cu mașinile prin oraș.

  Oficial ni s-a spus că se fac lucrări de modernizare a canalizării, treaba a început în această primăvară, mai interesant este însă că tocmai în această perioadă Compania de Apă trece la disponibilizări și concedieri. Ni s-a mai spus că treaba va ține până prin 2020, dar dacă vrem să știm mai bine, ajunge să calculăm după stadionul UTA, care trebuia să fie gata de un an și ceva și va fi gata cândva în viitorul neprecizat. Așa încât săpăturile vor putea continua mult și bine încă patru-cinci ani sau și mai bine, în fond, prima dată să fie gata stadionul.

  De altfel, noi avem oareșce bănuieli cum că săpăturile astea nu sunt ce par a fi, poate o fi legate și de stadion sau de pasarelă sau, cine știe, de fapt este vorba de o operațiune strict secretă de căutare a unor lucruri pierdute în anii care au trecut.

  Tocmai de aceea vă întrebăm și pe dumneavoastră, stimații noștri cititori, că dacă nici dumneavoastră, atunci cine?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Știe cineva după ce sau de ce fac săpături în centru?

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Suntem de acord in toate, avem o mica diferenta cu inutilul.
    Treaba e cä inutilul este relativ, nu e la fel pentru toŧi. Pentru cei care träiesc la ecuator mänușa este inutila, dar foarte necesară pentru cei din Scandinavia. Peaptănul, foarte important pentru cei multi, este total inutil pentru cei mai cheloși așa.
    Asă ca este foarte posibil ca Dumneavoastra sa considerati că in afara de stadion în Arad restul este inutil.
    Inutil sa va spun ca nimeni nu este de acord in asta cu Dumneavoastra, nici măcar liderii Aradului.
    Dacă erau, îl terminau de mult.

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. Inutila mi se pare atentia si modul de abordare. Lucrarea in sine de inlocuire a conductalor mi se pare f necesara si poate un pic tarzie, unele strazi au fost recent reabilitate. Referirea la stadion era doar ca la un subiect ce mi se pare mult mai cald, nu ca importanta a obiectivului, ci ca mod de derulare a investitiei ( poate chiar si ca utilitate, cred ca mai presanta e infrastructura)

   --2 voturi
   +1
   -1
   • Atunci, hai la serios.
    Modul de abordare este ironic-umoristic, de fapt nici nu e un articol, ci un gen de divertisment in care cititorii sunt chemați la joc.
    Având în vedere înverșunarea societății noastre nu cred ca tonul ironic-jucăuș, lipsit de vulgaritate și chemări la ordin, ar fi inutil.
    Dimpotriva.
    În ceea ce privește modernizarea canalizarii însa avem mari probleme. Ajunge să te uiți la ritmul de lucru și la dezorganizare, la faptul ca nici prin cap nu le trece să lucreze si noaptea – așa cum se întâmpla în astfel de cazuri mai încolo -, sa prevedem ca termenul de 2020 – oricum, prea mult – nu va fi respectat si asta strict pe banii noștri, adică ai orașului.
    În ceea ce privește stadionul, aceeasi problemă: banii se termina mult prea repede, așa încât se aplică soluții la repezeală mai ieftine iar termenul se împinge și mai departe.
    Treburile sunt legate, în fond e vorba de aceeași „gândire” și aceleași buzunare sau conturi la stadion și la „modernizarea” rețelei de canalizare.

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.