Pola Zilei: Și dacă câștigă UTA Cupa României?

  de E. Nola | 4 March 2023, 10:20 AM | Pola Zilei

  1

  Având în vedere singura realitate arădeană care produce scântei, ne-am gândit să ne băgăm și noi, că doară n-o fi foc.
  De un an încoace Aradul este UTA, indiferent dacă e vorba de cei care sunt pro sau contra. Nu intrăm în amănunte, în fond afacerea este afacere și pentru unii. Și pentru alții. Dar tot gândindu-ne noi așa la scandalul care nu se mai termină, ne-am adus aminte că da, UTA este pe loc de play-out și va trebui să se lupte pentru supraviețuire în primul eșalon fotbalistic românesc, dar – și despre asta efectiv nu auzim pe FB o vorbă -, este și calificată în sferturile de finală ale Cupei României. Este adică între cele opt echipe rămase în luptă.
  Fără să mai vorbim de faptul că aici se joacă chiar pe bani, câștigătorul încasând până la vreo trei sute de mii. De euro, normal.
  Următorul meci, cel de calificare în semifinale, va fi cu Craiova, deloc imposibil, urmând ca în semifinală UTA, dacă bate Craiova, să joace cu câștigătoarea meciului dintre Hermannstadt și U Cluj. Din nou, o misiune deloc imposibilă. Și iată-ne în finală, gata să ne luăm revanșa la Sepsi sau CFR, probabil, cele două care au șansele cele mai mari de calificare de pe coridorul celălalt.
  Ce ziceți, ne băgăm?

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din păcate , chiar daca printr-o minune,UTA va câștiga Cupa , din sezonul următor va juca la matineu. Nici o șansa de a evita retrogradarea. Vedeti rezultatele ! U Cluj , Hermannstadt deja au “ evadat” . UTA va avea 5 jocuri in deplasare . Daca nu ai reușit sa bati Mioveni, Arages, Chindia etc ,chiar ai luat bătaie acasa! Ce se tot lamentează Balint , ca arbitrii , terenul , spectatorii, vântul, sau norii de pe cer etc. A ajuns ca si Dan Petrescu , totdeauna altcineva sau altceva este de vina pentru eșec! Da, poti avea ghinion odată, de mai multe ori , dar vedeti cate puncte a facut UTA in ultimele 15-16 meciuri! Chiar ghinion in toate acestea?!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.