Pola Zilei: propuneri indecente cu privire la cum să relansăm turismul arădean

  de Special Arad | 15 iulie 2017, 2:44 PM | Pola Zilei

  0

  Ultima noastra polă ne-a arătat mai clar decât lumina zilei ca avem nevoie de un studiu de fezabilitate pentru relansarea turismului. Ideea este că turismul arădean tradițional a fost strâns legat de circumferințele feminine din urbe, Astoria și Parc fiind nume de referințe în domeniu și nu numai.

  Desigur, italiana este limba în care am putea exprima cel mai bine la ce ne gândim, nu această engleză sărăcăcioasă care are două-trei cuvinte doar pentru a descrie esența turismului arădean. Așa că vom rămâne la română, mult mai expresivă. Nu insistăm aici și acum, mai bine, motivați de evenimentele din ultimele zile și cele care vor să vină – Festivalul Clatitelor, Zilele Aradului etc -, să lansăm în ajurorul administrației și a Domnului Andrei A. Șuhaidă în persoană, câteva propuneri de posibile atracții turistice arădene.

  Insistăm aici, ca în toate aceste puncte, să nu uităm sub nicio formă de acele circumferințe feminine care reprezintă, în mod tradițional, atracția de bază a orașului agățat ombilical de Mureș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.