Pola Zilei: Pe cine să mai numim, unde, cum și de ce ca să ne meargă si mai bine?

  de Special Arad | 21 aprilie 2017, 1:21 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Ultima polă, mai metafizică așa, având în vedere Paștile și presimțind iluminarea Doamnei Pistru cu privire la a doua naștere a lui Isus, a venit cu răspunsuri cât se poate de clare: ar fi bine să mai înviem nițel și spiritul civic arădean, nu doar să dăm din gură – asta nu se referă la noi jurnaliștii, nouă asta ne este meseria și datoria! -, ci să mai și facem ceva, iar dacă este necesar, să trecem la atac.

  Tocmai de asta, plus numirea Domnului Falcă în funcția de președinte PNL, ne-am gândit să vă întrebăm pe cine să mai numim, unde și de ce?

  Iată posibilitățile:

  Sondaj: Pe cine să mai numim, unde, cum și de ce ca să ne meargă și mai bine?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.