Pola Zilei: Noi știm. Când și cum se va termina epidemia de coronavirus?

  de E. Nola | 28 martie 2020, 12:39 PM | Pola Zilei

  1

  (foto: The Philadelphia Inquirer)

  E evident că după o săptămână de carantină și “distanțare socială” lumea e în pragul unei crize de nervi asemenea femeilor lui Almodovar (un regizor de film spaniol acolo).

  Toată lumea așteaptă sfârșitul, desigur nu al lui însuși, ci al epidemiei, sperând că prognoza lui Trump este reală și se va confirma. Marele Alb de la Casa Alba, neafectat încă precum celălalt spălăcit, Boris Johnson, de virus, susține că de Paști e gata.

  Lumea speră, chiar dacă marile televiziuni americane, exceptând, normal, Fox, au întrerupt transmiterea conferinței lui Trump, afirmând că n-au nicio treabă cu freza lui, dar vorbește prostii.

  Adevărul e că nu este singurul, avem și pe aici pe la noi oameni care se cred politicieni și vorbesc tâmpenii, nu dăm exemple, ar fi prea multe.

  Mai bine trecem la treburi serioase și vă întrebăm pe Dumnevoastră, stimații noștri cititori care oricum o aveți mai mare ca Trump, asta ca să nu mai vorbim de anonimii de la noi, ce credeți: când și cum se va termina?

  Ah, vă întrebați ce știm noi. Simplu: că se va termina și peste tot, dar va reîncepe odată.

   

   

  Sondaj: Noi știm. Când și cum se va termina epidemia de coronavirus?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.