duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Mărim ori nu mărim salariile la cei aleși?

  de E. Nola | 1 octombrie 2022, 11:56 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Nu noi, desigur, ci ei între ei, așa cum s-a văzut în săptămâna asta. Dar din moment ce noi i-am ales, indirect tot noi le ridicăm și salariile, în fond ei se prevalează de calitatea lor de aleși atunci când votează aceste măriri.

  Fără să intrăm prea mult în amănunte, este totuși interesant că înainte de toți se gândesc la ei înșiși în calitate de aleși. Nu la profesori sau bibliotecari – oare mai există meseria asta? – sau alți truditori pentru neam și patrie pentru o sumă acolo cât să le ajungă de la un salariu la altul.

  Ei, și în acest context a venit Bibi și a punctat decisiv. Chiar dacă cei care nu îl suportă au vorbit de demagogie și ipocrizie, Bibi, în calitatea sa de primar, nu a semnat mărirea de salariu pentru sine și pentru cei doi vice. De restul nu știm, dar nici nu contează. Cert este că al nostru Bibarț a ajuns știre națională și orice ar zice cei răuvoitori, pe bună dreptate. Foarte interesant că presa nu i-a considerat demagogi pe cei care au acceptat să le mărească salariile, ci pe Bibi, cel care a refuzat acest lucru.

  Noi de aici însă îl felicităm și îi urăm la mai mare, încă câteva dintr-astea și n-o să mai aibă probleme cu opoziția regizată de Falcă și compusă din indivizi care nu ar refuza o mărire de salariu nici dacă crapă pământul.

  Așadar, ia să vă vedem acum, ce părere aveți, voi, mult mai contabili decât ai lor, ce salarii ați mări și pe care le-ați bloca. Eventual, definitiv…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Mărim ori nu mărim salariile la cei aleși?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Hai sa fim serioși, domnule Notaros, pacat de continutul articolului cu asa optiuni de votare! Adevarul e ca daca Bibi mai are bun simt (inclusiv politic!), ceilalti dau dovada de o nesimtire crasa! Vezi reactia ospatarului parvenit, chit ca forma publica a reactiei ii aparține nesimtitului adjunct, adica ala cu comunicarea la CJ. Cel mai lovit la faza asta e insa vicele ala pe care îl foloseste bietul Sergiu pe post de rosinanta expirata… Dar ma abtin… De morțiș nil nisi bene…

   +3 voturi
   +1
   -1
  2. Foarte corect articolul, cât și gestul Primarului…!
   Regretabilă (stiu, e un cuvânt mult-prea-moale…) lâcomia și nesimțirea celorlalți, din restul „găștilor” politico-economice, inclusiv a mass-mediei care îi susțin (pt ulterioare „gesturi de recunoștință”, din partea acestora 😉).

   Foarte trist când ajungi să tai pâdurea, pt că există destule „cozi de topor”… 😣
   PS: trebuie sa recunosc și eu, că optiunile Sondajului (chiar daca vor să fie mai mult ironice/ peiorative), nu oferă și o variantă, să zicem, mai „universal – valabilă”, ci doar particularizări ale unor realități (probabil asta s-a și vrut: să se afle care dintre ele „îi doare mai tare” pe arădeni), ca atare, m-am abținut (fiindu-mi greu să aleg DOAR una…! 😎)…

   0 voturi
   +1
   -1
  3. Răspunsul îl aveţi chiar din fotografia de mai sus, în care o fostă bibliotecară ajunsă rector, ne arată cu mâna stângă şi degetul arătător unde trebuie să ajungă salariul aleşilor, adică sus de tot, deci prin mărirea lor. Poate că şi ea tot aşa a ajuns la salariul pe care-l are acum, cu toate că ministrul plagiator demisionar a acoperit-o în multele plagiate dovedite şi nesancţionate. O vorbă zice că „cine se aseamănă se adună”.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.