Pola Zilei: De unde să vină banii care lipsesc de la Filarmonică?

  de E. Nola | 17 aprilie 2021, 2:18 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  În cele din urmă lucrurile s-au aranjat și s-au reașezat, bugetul Aradului trece în aplauze generale.

  Filarmonica a mai primit un milion de lei la fondul de salarii, exact ca un copil care plânge și mai primește ceva în plus, eventual o batistă cu care să se șteargă la ochi și la nas. În rest, liniște și pace, în fond se taie de peste tot, inclusiv la asistență socială, atunci de ce se plâng doar ăia de la Filarmonică, nu-i așa?

  Primarul Bibarț e fericit, armonia din ședința de vineri a fost deplină – PSD oricum nu contează, ei sunt ca și coada la animal, că o lași sau o tai, animalul n-are treabă. Corul robilor interpretat de artiștii Filarmonicii pe treptele clădirii renovate rămâne doar o amintire, de fapt a fost ultimul concert cât de cât de succes, important este că banii rămân unde trebuie, iar cine nu este mulțumit este liber să plece unde vrea și unde vede cu ochii.

  Dar să vedem unde ar putea fi bani pentru ei? Și pentru alții desigur, de care nu are nevoie la Rondul de seară Bibarț. Și Marți.

  Sondaj: De unde să vină banii care lipsesc de la Filarmonică?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.