Pola Zilei: De ce sunt tăiați copacii în Arad?

  de E. Nola | 24 august 2019, 11:12 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Precum se știe, copacii mor în picioare.

  Nu și în Arad, acolo unde, din cele mai vechi timpuri, mai precis începând cu deceniile administrației democrat-național-liberale, copacii, pomii, chiar și arbuștii reprezintă o problemă cu care se confruntă primarul etern, alter-ego-urile sale și slugile lor preaplecate.

  Motivele și argumentele se cunosc, chiar dacă sunt subțiri, noi ne-am gândit să cautăm mai adânc, chiar în subconștientul administrativ, ghidat probabil, așa cum ne învață Freud, de traume din copilărie sau din copilăria politicianistă a liderilor urbei, în cazul nostru.

  Ne folosim, așa cum v-am obișnuit deja, și de această dată de alegerile dumneavoastră, stimați cititori ai noștri, mult mai înțelepte decât alegerile lor.

  Sondaj: De ce sunt tăiați copacii în Arad?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este un trend de a cirmui fluxul oamenilor in orase ,adica nu piete alimentare ci mall-uri unde managmentul it i prescrie ce este voie sau nu ,pietonul,biciclistul o au greu in orasele unde multi aleg protectia masinii ,contribuind la haos ,pomii taiati sa nu daruieasca umbra si aer curat ,ci sa ne retragem in spatii climatizate si in masini ,asa totul aduce profit -dar cui ?

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.