Pola Zilei: De ce ninge?

  de E. Nola | 26 ianuarie 2019, 10:40 AM | Pola Zilei

  0

  Pola din săptămâna trecută a spart toate recordurile – cele ale Polei, desigur – fiind vizionată de mii de cititori și răspuns de sute.

  Îi felicităm pe cei, majoritatea, care au ghicit că mașina era un Renault Clio care va fi lansat în această primăvara, aflat în probe, dar îi felicităm și pe cei cu umor, cei care au răspuns că era prima mașină făcută din greșeală la Leoni.

  Astăzi ninge. Cum a nins și ieri și cum ninge de o vreme, de parca ar fi iarnă.

  Având în vedere că a fost stabilit la cel mai înalt nivel că iarna nu e ca vara, cu toate acestea, ne întrebăm (având în vedere și faptul că administrația locală, atâta cât mai este, ne asigură că totul este în regulă) de ce ninge, totuși?

  Nu se poate să ningă așa fără un motiv ascuns…

   

  Sondaj: De ce ninge?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.