marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cum să ne apărăm de căldură? Scuze, Dani…

  de E. Nola | 31 iulie 2021, 11:04 AM | Pola Zilei

  1

  Chiar dacă meteorologii ne liniștesc, prognozând o răcire, August abia începe, ne mai putem aștepta la câteva valuri caniculare.
  Și chiar dacă mulți au plecat deja din oraș, suntem destui condamnați să ne petrecem restul verii pe aici. Pentru aceștia venim cu câteva sfaturi și ponturi, ce ar putea să facă pentru a se apăra de arșița arădeană. Mai ales acum, având în vedere că ștrandul nu mai este ce a fost, iar Trei Insule nici nu mai știm dacă există.
  Cu alte cuvinte, nu prea avem unde să ne bălăcărim loco, la Bidi e înghesuială și e mai mult pentru pensionari, iar cine poate, trece granița, nu de alta, dar deja la Bătania este mult mai bine, fără să mai vorbim de Mako sau Giula.
  Sigur, umbră mai găsești și pe aici, însă asfaltul e ca o oglindă pentru soare și pe urmă nici nu știi cât și cum ține.
  Să vedem, așadar (nu înainte, însă, să le urăm celor care ne administrează vacanță plăcută, valuri răcoroase), cum am putea rezista până la ziua de naștere din 23 august a orașului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cum să ne apărăm de căldură?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.