Pola Zilei: Cu cât ați închiria o cameră unui politician local?

  de E. Nola | 30 July 2022, 9:21 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Întrebarea mi-a venit văzând noile tarife pe care le vizionează primăria arădeană.
  E vorba de închirieri în fond, începând cu tarife de intrare la ștrand și terminând cu banii pe care primăria îi cere echipei UTA pentru folosirea stadionului care poartă încă numele baronului fondator. Încă, pentru că dacă treburile avansează în această direcție, vizionăm schimbarea denumirii după un politician local, în fond cine poate face mai mult pentru distrugerea unor valori deja existente decât el. Sau ea, depinde.
  Așa că mi-am imaginat o situație extremă, una în care un astfel de politician local are nevoie de o cameră pentru o noapte. Nu contează pentru ce, se mai întâmplă și la casele mai mari ca omul să nu își găsească pe moment locul cu care a fost obișnuit.
  Îmi aduc aminte de imaginea aceea celebră cu primul politician al Aradului, cea care îl înfățișează cam sumar, rezemat de o țeavă industrială și ținând în mână o pungă de nailon.
  Așa că, asta este, se poate întâmpla oricui și oricând…
  Ce ziceți?

   

  Sondaj: Cu cât ați închiria o cameră unui politician local?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.