Pola Zilei: Coronavirusul, o amenințare reală sau doar una născută din fantezia bolnavă a comunicării globale?

  de E. Nola | 14 martie 2020, 11:18 AM | Coronavirus | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  3

  Există teorii, scenarii, zvonuri, informații verificate, dar cele mai multe luate direct din vânt, de acolo unde coronavirusul se simte cel mai bine.

  Există și măsuri, unele de-a dreptul apocaliptice, există și fenomenul golirii magazinelor ca în preajma de război sau catastrofe naturale, cu alte cuvinte lumea a intrat în panică, dar parcă una regizată de diavol, una născută din așteptarea mereu înșelată a Apocalipsei.

  Toate acestea în timp ce China anunță că la ei epidemia e pe sfârșite, iar numărul îmbolnăvirilor este departe de cifrele altor urgii epidemice, nemaivorbind că la noi în țară numărul celor infestați nu ajunge nici la o sută, iar în Arad încă nu s-a îmbolnăvit nimeni.

  Așa încât lumea s-a împărțit în două tabere, prima vizionând mult așteptata Apocalipsă, cea de-a doua persiflând cu tot felul de teorii amenințarea.

  Să vedem unde vă aflați Dumneavoastră stimații noștri cititori, mult mai raționali decât ai lor, în această luptă de idei, simțiri și trăiri care pendulează între anormal și monstruos.

   

  Sondaj: Coronavirusul, o amenințare reală sau doar una născută din fantezia bolnavă a comunicării globale?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.