joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola zilei: Cine va fi noul primar al Aradului?

  de Lajos Notaros | 13 octombrie 2018, 3:03 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  7

  Nu, nu vă bucurați, nu vă îngrijorați, nu i s-a întâmplat nimic, este vorba despre faptul că a devenit în cele din urmă evident că Gheorghe Falcă își ispășește ultimul mandat la primăria Aradului.
  Că se va duce ca europarlamentar la Brucsel, că se va duce parlamentar sau ministru la București, că se va duce altundeva, contează mai puțin.
  Ceea ce contează: trebuie foarte urgent găsit un urmaș, mai precis pe cineva care să poată gestiona cum se cuvine moștenirea lăsată, fie că e de rău, fie că e de bine, asta contează mai puțin în aceste momente de grea cumpănă.
  În această cumplită incertitudine vă cerem ajutorul!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Of,of! Trebyuie sa speram ca Aradul nu e al PNL si nici a urmasilor urmasilor lui si sa votam un primar adevarat, nu un papitoi din randul celor crescuti de Ghita. Seba Bulumac ar fi cea mai buna alternativa, dar sa-si inceapa campania din timp. Cat despre Ghita, a facut destul rau orasului, nu e nevoie sa beneficieze de voturi pentru a continua prapadul la nivel national sau european.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Mi-as dori sa fie un intelectual, fara doctorat… fara epoleti si cu grija fata de comunitate… Sa nu isi doresca sapte case si milioane de euro in contul personal… Sa nu isi mute prietenii, partidul, biserica la Primarie… Sa nu isi creeze propria Politzie, propria gasca inchiaburita…

   Sa ne intrebe, din cand in cand si pe noi ce ne dorim… Imi amintesc ca vis-à-vis de Cinema Arta, pe vremuri era o Galerie de Arta si am participat la selectarea proiectului pentru Monumentul Eroului de la Ghioroc. Nu era conform legii… Participa cine dorea… Erau proiecte in miniatura si cine a dorit a participat si si-a exprimat optiunea… A fost implementat proiectul selectat de populatie… Era in dictatura… Am crezut ca am dat-o jos… Astazi spunem ca suntem liberi… Atunci… am participat si am votat… e exact monumentul ce astazi e concretizat pe amplasament…

   Viitorul primar sa nu fie special… si atunci va fi ceea ce ne dorim cu totii…

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.