duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine să fie, cine să fie… al doilea vice?

  de E. Nola | 19 decembrie 2020, 11:57 AM | Pola Zilei | Topic special

  3

  Alegerea viceprimarilor a fost și este în continuare pentru Gheorghe Falcă precum fiertul țuicii pentru oamenii mai serioși de la țară.

  Trebuie să fii foarte atent, să nu scapi nimic din vedere, altfel vei face ceva care e în loc de apă, dar pișcă sau ceva mult mai periculos care te poate omorî la o adică.

  Astfel încât omul nostru de la Bruxelles a organizat un spectacol cum nu s-a mai văzut la Arad, păcat că nu ne bagă nimeni în seamă, nu de alta, dar  ședința de ieri a CLM ar fi putut ajunge virală chiar la nivel mondial.

  Oricum, intenția este clară: nu cumva să ajungă cineva care se și pricepe și e de capul lui, nu a lui Ghiță, într-o funcție cât de cât în administrația locală, fiindcă astfel europarlamentarul ar putea rămâne fără obiectul muncii.

  Nu știți care e acela: păi, puterea, dragilor, controlul de dragul controlului, ochii pe butelie și pe ferestrăul care încearcă să taie creanga de sub el.

  Orașul? Ce-i cu orașul? A, vorbiți de Arad? Păi spuneți așa, nu o mai dați cotită cu orașul.

  Și ca să nu spuneți că nu v-am dat, măcar noi, posibilitatea de a alege, iată:

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine să fie, cine să fie... al doilea vice?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar, chiar nu poate fi vice și de la alte partide???!!Nu vede nimeni că nu este loc pt. Oameni capabili??!! De atîția anii, același dă ordine, acuma din umbră????!!!ARADENI, FRUNTEA ȚĂRII, NU POT SĂ CRED CIT DE JOS AM AJUNS, NU MAI PUTEM SA NE RIDICAM???!! SUNT OAMENI EMINENTI IN ARADUL ĂSTA!!!!!!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.