Pola Zilei: Cine să fie cel de-al doilea viceprimar?

  de E. Nola | 2 October 2021, 11:41 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  8

  Vă aduc aminte, stimați arădeni, că după un an de la alegerile locale, nu avem nici acum cel de al doilea viceprimar la Arad.
  Dacă mă întrebați pe mine, asta este un semn al corupției sistemului democratic în frumoasa noastră urbe, un semn clar că cei aflați în funcțiile cheie nu dau doi bani pe voința și dorința alegătorului din oraș, odată văzându-se cu sacii în căruță, îi doare undeva.
  Sau poate nici acolo…
  Dacă vă mai amintiți, ar fi vorba de încă cineva din consiliu, altul decât Lazăr Faur, care să umple golul lăsat de Domnul Bognár. De la USR, de la PMP, de la UDMR sau chiar, de ce nu, de la PSD, astea fiind formațiile politice intrate în CLM.
  USR PLUS nu s-a vrut – al nostru Falcă deja știa pe atunci că USR va ieși din alianță – UDMR-ul propunea pe altcineva, nu pe Bognár, iar PMP-ul se ținea prea bățos prin Cristian Galea.
  Așa că venim noi, ce să facem, oricum nu ne bagă nimeni în seamă, să facem câteva propuneri. Măcar să știm o treabă…

   

  Sondaj: Cine să fie cel de al doilea viceprimar?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.